Vi kan godt lave ting i farver!

AlfaSlide Hardinger

Hvad kan vi?

UmbLogo-lang

Hjemmesider

Alle vores hjemmesider integreres med Umbraco CMS, som vi har brugt fast i over 10 år. Integrationen betyder på godt dansk, at du kan redigere din hjemmeside lige så nemt, som du kan skrive en tekst i Word eller et andet tekstbehandlingsprogram og selv indsætte billeder m.m. på din hjemmeside. Vi udvikler selv den funktionalitet, der ikke findes som færdige moduler, og det betyder, at du som kunde selv kan få stor indflydelse på, hvordan den færdige løsning skal se ud og fungere.


SpecialløsningerHvad kan vi

Vi har gennem tiden i webbranchen lavet forskellige specialløsninger til kunder, når det har vist sig, at en standardløsning enten har været for kompleks, hvor man har haft behov for at udvide et eksisterende modul med mere funktionalitet eller ganske enkelt ikke har eksisteret i forvejen.

Derfor har vi f.eks bygget: 

Vi bekender os ikke til en bestemt teknologi, på hverken server- eller klientsiden, vi har erfaring med forskellige sprog og platforme, som f.eks. ASP.NET og PHP, og vælger det, vi sammen synes passer bedst til jeres IT-infrastruktur  (og hvis disse ting er sort snak for dig, så skal du ikke spekulere så meget over det - det er derfor, vi kommer ind i billedet, når du skal have lavet din opgave).


Grafiske løsninger

Det gælder f.eks. brochurer, visitkort, logoer, streamers m.m. Vi trykker ikke selv, men vi samarbejder med trykkerier, som vi gerne benytter, hvis du ikke selv har en samarbejdspartner, du er vant til at bruge.


Hvad kan vi ikke?

Tidligere ville vi have sagt: "Lave kaffe!", men det kan vi rent faktisk også, selvom vi nok mest er sodavandsdrikkere.

Men der er lidt, vi ikke kan. Vi kan ikke garantere dig topplaceringer i Google (vi laver basal søgemaskineoptimering, men hvis du for alvor vil skabe resultater, skal du have fat i et decideret SEO-firma).

Vi kan heller ikke snakke finsk, men vi kommunikerer gerne på engelsk, hvis dit firma er internationalt.

Skabe mirakler! Det er endnu ikke lykkedes os at finde den magiske formel, så selvom vi udmærket godt er klar over, at et projekt af og til skulle have været færdig i går, når du opdager dit behov, så skal vi trods alt lige bruge lidt tid på udviklingen. Vi gør det dog altid, så hurtigt vi kan, og vi stræber efter at nå selv den hårdeste deadline. Er dit ønske helt umuligt for os pga eksisterende opgaver eller udefrakommende påvirkninger, siger vi det. Vi ønsker ikke at tage en opgave, som vi fra starten ved, vi ikke kan nå deadline på.